Werkwijze

Een bekende uitspraak is: ‘Kanker heb je niet alleen’ en dat is ook zo, want je hele omgeving leeft met je mee en is er door aangedaan. Toch kan het soms best voelen als een eenzaam traject dat jij toch echt alleen moet ondergaan. Ik weet hoe dit voelt! Daarom sta ik aan je zijde.

Ik help je naar een gezond lijf en een oersterke mindset tijdens je reguliere traject en/of daarna. Ik ben er voor jou!

Kennismakingsgesprek
We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan zowel online, telefonisch als in mijn praktijk plaatsvinden. Tijdens het kennismakingsgesprek hoor ik graag je verhaal en kan ik je vertellen en adviseren hoe ik jou het beste kan helpen.

Het Borstkankervrij Traject
Aangezien ieder ziektebeeld, mens en lijf anders is, zullen we op basis van jouw situatie het traject persoonlijk afstemmen. Tijdens je coachingstraject begeleid en ondersteun ik je zeker 6 maanden lang. We doorlopen hierbij alle stappen die belangrijk zijn voor jouw herstel op basis van de 3 pijlers: voeding, leefstijl en mindset.

De eerste paar weken van je traject zetten we de fundering neer en daarmee bedoel ik dat je gaat begrijpen hoe borstkanker ontstaat en hoe dit zich manifesteert in je lijf. We gaan opzoek naar de kernoorzaak. In de weken daarna doorlopen we stap voor stap de weg naar genezing, een oersterke weerstand en mindset.

Coaching en contact
We hebben tijdens deze 6 maanden 2 keer per maand coachingssessies van ruim anderhalf uur en je krijgt toegang tot de ‘Hulp bij Borstkanker Online Omgeving’ waar je alle belangrijke informatie, interessante artikelen, mini cursussen, tips en tricks kunt vinden. Ik ben voor je tussentijdse vragen en ondersteuning per mail, Whatsapp of telefonisch bereikbaar.

Wie ben ik als coach?
Ik ben als coach hetzelfde als wanneer ik bij vrienden, familie of in de supermarkt ben. Ik ben dus altijd mezelf. Woorden als: empatisch, serieus, open, gedreven, behulpzaam, intelligent, levensgenieter en met een flinke dosis humor door het leven gaan, omschrijven in grote lijnen wie ik ben. Ik heb een visie en een doel, en dat is om de kernoorzaak van borstkanker aan te pakken, jou weer een gezond lijf en superpositieve mindset te geven, zodat je vol vertrouwen een gezonde toekomst tegemoet gaat.

Wat verwacht ik van jou?
Wij zijn een goede match als je net als ik een doorzetter bent en voor je doel wilt gaan. Ik wil niets liever dan al mijn kennis en ervaring met je delen en je helpen naar je einddoel die echt life changing is, maar soms moet je, om tot je einddoel te komen, ook over hobbels en bobbels heen. Soms vergt het doorzetten als het even tegen zit, diep in en naar jezelf durven kijken.

Dit traject is geen ‘magic pill’, maar een reis door je lichaam en je mind. Je komt jezelf tegen, je komt oude pijn tegen en je krijgt veel kennis te verstouwen. Dit alles leidt zeker tot heling, inzicht en het begrijpen wat daadwerkelijke genezing is, maar we moeten er wel wat voor doen. Ik sta naast je, voor je en achter je, maar we moeten het samen doen. Ben jij er klaar voor? Ik verwelkom je met open armen.

error: Content is protected !!